L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i Creu Roja Baix Montseny han signat aquest dimecres al vespre el conveni de cessió d’ús del Centre de Suport Social que s’ha acabat de posar en marxa fa molt poques setmanes perquè Creu Roja hi pugui desenvolupar les activitats que aquesta institució té pensades per al municipi. L’alcalde Jordi Xena ha manifestat que “bàsicament es destinarà a gent gran però també a totes aquelles que són inherents a la pròpia Creu Roja com campanyes de joguines, cessió de material, formació o gestió de repartiment d’aliments”.

En aquests moments ja disposa  de mig centenar d’usuaris i una quinzena de voluntaris, tots veïns de Santa Maria de Palautordera. L’alcalde de Palau també ha destacat el fet que la presència efectiva de Creu Roja al municipi era “una necessitat per poder oferir serveis a la gent gran”. En aquest sentit, Josep Quitet, president provincial de Creu Roja, ha remarcat que la idea és tenir una seu del Baix Montseny i ara mateix amb dos llocs físics, un a Sant Celoni i l’altre a Palau.

Al Centre de Suport Social, que va obrir portes el passat mes de desembre, en aquest moments ja s’hi estant portant a terme dos tallers de memòria que estant tenint un gran èxit “i ja hi ha llista d’espera”, manifesta Enric Pousa, regidor de Voluntariat de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. Aviat se’n posaran en marxa tres més. De mobilitat i dansa, de manualitats i una sessió de primers auxilis a la llar. De fet, el Centre de Suport Social està pensat com un espai d’envelliment actiu ja que “envellir és créixer i prevenir és viure” i, d’aquesta manera donar l’oportunitat a aquest sector de persones que es puguin conèixer entre elles, compartir, riure, passar-ho bé i també aprendre.

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × un =