El Club de Futbol Palautordera és nou equip de Tercera Divisió Catalana, després que ahir diumenge en el darrer partit de la temporada va derrotar el Vilamajor B per 2 a 0, en un encontre dominat des d’un bon principi i amb l’escalf del públic que l’acompanyà fins la victòria final i quedar campions de lliga.

La competició ha estat molt igualada, tal com ho demostra que fins el darrer partit no hi havia res decidit de cara al campionat. Els palauencs han fet un final de temporada excepcional i, mica en mica han anat retallant els punts d’avantatge que els portava el Caldes. “No s’ha perdut mai la il·lusió i s’ha treballat amb compromís, sacrifici, seriositat, companyonia, treball i amistat són alguns del qualificatius que han fet aquest equip campió”, diuen des del CF Palautordera.

El domini no es va reflexar en el marcador fins el minut 36 de la primera quan Marc Garcia no va batre el porter visitant. Malgrat el domini i tres xuts al pal la tranquil·litat absoluta no va arribar fins a un minut pel final del partit quan Àxel Gallego va fer pujar el 2 a 0 definitiu al marcador. Amb aquest resultat l’equip queda tres punts per davant del segon i sis del tercer.

L’equip, a més, deixarà petjada pels seus registres ja que ha estat invicte a casa, equip menys golejat, només 21 gols encaixats; millor visitant, i un únic partit perdut de 30. Una gran temporada. Ara toca esperar el sorteig de la Copa Catalunya, competició que disputarà per primera vegada a la història el C.F. Palautordera.