El CFV Pont Trencat ha aconseguit per primera vegada a la seva història l’ascens a 1a divissió de Veterans i guanyar el Campionat de 2a divisió.  A falta de tres jornades es va assolir l’ascens matemàtic en una lluita duríssima durant tota la temporada amb Sant Pol, Cabrera, A.E. Dosa Montgat i A.V. Argentona. No obstant, encara quedava lluitar per el títol, en aquestes tres darreres jornades, fita que es va aconseguir en la penúltima jornada amb una victòria molt treballada contra l’A.V. Argentona per 2-1.

Aquest proper dissabte l’equip visitarà al SantVicentí B, a Sant Vicenç de Montalt, amb el campionat sota el braç i on se’ls farà el passadís d’honor. Amb aquest partit es donarà per acabada “una temporada  esplèndida de 23 victòries, 5 derrotes i 3 empats (faltarà aquest últim resultat).

Carlos Manzano actual president del club se sent agraït a tots el jugadors i tècnics actuals i passats que ho han fet possible i orgullós de la fita aconseguida, ja que tot just després de tres anys de ser nonemat per al  càrrec l’equip ha crescut passant de 3a divissió a la máxima categoria. 

Fita increïble si pensem que Pont Trencat és un petit barri de Santa​ Maria de Palautordera de menys de cinc-cents habitants, i els seus “veïns” esportius CF Palautordera milita a la 5a divisió, la UE Sant Celoni sotscampió de 5a divisió l’any vinent estarà a 4a i el CF Palauenc a 3a divisió.

El Club vol agraïr també la confiança dels seus patrocinadors per la propera temporada a 1a divisió com son Fiat Vela Automòbils,  Electrodomèstics Jubany, Renolit, Visual espai polivalent i Walk The Line Tattoo Parlour.

Comparteix...

Deixa un comentari

19 − dos =