El marcador del col·lectiu Els 08470 per La Marató de TV3 segueix pujant i sumant euros gairebé dues setmanes després d’haver-se celebrat els actes centrals per acaptar diners solidaris que enguany es destinaran a les malalties minoritàries.

Les darreres quantitats econòmiques sumades provenen d’activitats més enllà del 15 de desembre que han fet pujar el marcador superant el llindar dels 32.000 euros, concretament 32.605, tal com s’indica en la pancarta que s’ha penjat, com és tradició, a la façana de l’Hotel Suís, a la plaça de la Vila de Sant Celoni.

En qualsevol cas, però, el col·lectiu Els 08470 ha anunciat que aquesta xifra no és ni de bon tros definitiva ja que amb el número 08470 de la rifa de Nadal es tornen els 1,5 euros per cada butlleta que s’hi jugaven i s’haurà de veure quanta gent renuncia a cobrar-ho, per tant és segur que la xifra acaptada per La Marató de TV3 2019 pujarà encara més. Els 08470 han expressat la seva satifacció per les mostres de solidaritat col·lectiva dels veïns i veïnes de Sant Celoni.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 + 15 =