El passat dissabte 27 de maig es va celebrar a la sala petita del Teatre Ateneu la gran Final de la 10a edició del concurs Sant Celoni Sona!. Aquest concurs, que es fa a Sant Celoni des de 2007, pretén promocionar i difondre els grups de música del Baix Montseny obsequiant al grup guanyador amb l’enregistrament, masterització i edició d’un EP, 5 temes, en un estudi de gravació professional.

Arribaven a la final, com ja és habitual, els 4 grups més destacats de tots els participants, a parer d’un jurat seleccionat per a l’ocasió. A darrera hora un dels finalistes, Cysterpiller, va excusar la seva participació i va ser substituït pel grup classificat en 5a posició, Versus. L’ordre d’actuacions de la gala va quedar, finalment, de la següent manera: MetalfetaminA (trash metal), Folk o Barbàrie (música tradicional i d’arrel), Plaid Shit (rock and roll) i Versus (pop rock).

Després de veure i valorar les 4 propostes, el jurat va decidir que el guanyador de l’edició 2017 fos Folk o Barbàrie, que va sorprendre al jurat amb una molt bona proposta, musicalment molt ben elaborada i amb una posada en escena transparent i natural, presentacions amb toc humorístic i temes molt ben escollits i interpretats.

Els organitzadors agraeixen molt la participació i la bona feina feta per part de totes les bandes participants a la Final, i feliciten al grup guanyador.

Aquest dissabte 3 de juny Folk o barbàrie actuarà, a les quatre de la tarda, a la Rectoria Vella en l’Arrelcat 17 de la Colla Bastonera Quico Sabaté.

Comparteix...

Deixa un comentari

setze + setze =