Joan Just Clopés competidor del Karate Club Just de Sant Celoni, ha estat seleccionat per la Real Federación Española de Karate, com a competidor de la selecció estatal en la categoria de kumite per disputar el Mundial de Karate WKF que es celebrarà els dies 23, 24, 25, 26 i 27 d’octubre a Santiago de Xile.

La convocatòria és fruit d’un principi de temporada molt bo ja que el passat mes de març va aconseguir l’or a la Lliga nacional, al maig l’or al Torneig Internacional de Monçao (Portugal), el mes de juliol va aconseguir  la medalla de plata a la World Youth League Umag 2019 (Croàcia) i aquest cap de setmana en la Lliga Nacional RFEK Malaga 2019 també es va penjar la medalla d’or. Els dies 27, 28 i 29 de setembre participarà, com amb la selecció estatal a la World Youth League a Monterrey (Mèxic).

Ara, ja sota la direcció tècnica del seleccionador estatal i el seu equip tècnic, farà la preparació física i tècnica /táctica conjuntament amb els seus companys de selecció amb l’ànim de tenir el màxim de possibilitats de pujar al podi d’aquest mundial de karate.

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × dos =