La companyia Telefònica ha anunciat que el proper mes de setembre tancarà la part que queda de la centraleta de coure de Vallgorguina i, en conseqüència, deixarà al veïns que no disposin de fibra sense telèfon i internet. A dia d’avui hi ha famílies que no tenen cap telèfon en funcionament i tampoc tenen cap garantia de recuperar les numeracions anteriors. Això també passarà a les persones que no facin el canvi abans de finals de setembre.

Amb el tancament definitiu de les centraletes de coure es provocarà, per tant, que totes les línies que encara hi estan connectades deixaran de funcionar. L’acció s’emmarca dintre del Projecte Faro. En aquest sentit, cap de les altres companyies que operen al municipi com Vodafone, Jazztel o Orange, no avisen als seus abonats i aquestes línies es tallaran i desapareixeran, segons que ha informat l’Ajuntament de Vallgorguina.

Telefònica assegura que no pot recuperar la numeració perquè el titular és cadascuna de les companyies. Amb aquesta situació i com que no hi ha garanties de poder recuperar les numeracions anteriors, des del consistori s’aconsella a tothom que comenci a muntar la fibra perquè no es trobin en la situació d’alguns veïns de Vallgorguina, que des de fa força temps encara no han pogut recuperar el número. El canvi a fibra òptica és gratuït contractant una de les tarifes que ofereixi la companyia.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × un =