Aquest divendres 21 d’abril, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va presidir l’acte central del Dia de les Esquadres a l’Auditori Fòrum del Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Enguany, s’han atorgat 266 medalles i vuit plaques commemoratives a membres del cos de Mossos d’Esquadra (CME), altres cossos policials, la judicatura i la societat civil en reconeixement a actuacions meritòries.

Una d’aquestes condecoracions va ser pel mosso veí de Gualba, Albert Palacio, per haver organitzat la iniciativa “Un camí per l’Asier” destinada a la recollida de diners per la investigació d’un tipus de tumor cerebral difús que va patir el fill d’una agent. El policia solidari va recórrer 3.000 quilòmetres a peu des de Roma fins a Santiago de Compostela de manera altruista i assumint totes les despeses.

Albert Palacio va caminar durant noranta-dos dies i la Unió Sindical de la Policia de Catalunya (USPAC) va proposar que aquesta iniciativa mereixia ser considerada com el Mosso de l’Any 2017.

Foto: Albert Palacio en un tram del camí que uneix Roma i Santiago de Compostela

Comparteix...

1 comentari

Deixa un comentari

17 − catorze =