El palauenc Lluís Barbé s’ha penjat la medalla de plata en la categoria Elit després de quedar en segona posició en l’Europeu OCR EC que s’ha disputat aquest darrer cap de setmana a Frankfurt. Es tracta d’un campionat de cursa d’obstacles. Va haver de superar 17 quilòmetres d’un circuit que alternava trams molt tècnics de carrera pel mig del bosc  i zones de fang incòmodes amb altres trams de molta cursa en pista però amb pujades i baixades molt llargues de poca pendent però que es feien llargues d’acabar. De la mateixa manera que s’havien de superar diversitat d’obstacles tècnics, durs i llargs, alguns dels quals de la “Strong Viking” i altres dissenyats i muntats expressament per aquest europeu.

Lluís Barbe ha expressat la seva satisfacció pel resultat i pel fet d’haver pogut ser competitiu al costat de rivals internacionalment reconeguts com Tribault  Debusschere, Michael Rajnak, Rezzsonico i Jesse de Her, entre d’altres.

Les curses d’obstacles encara són una modalitat poc coneguda a casa nostra però sí que tenen una llarga tradició als Estats Units o a països del nord d’Europa.  Lluís Barbé va compartir podi amb Thibault Debusschere (Bèlgica) i Jesse de Heer (Holanda).

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × 2 =