El karateca de Santa Maria de Palautordera Marc Camacho ha guanyat aquest cap de setmana la medalla d’or en el V Trofeo de karate Sant Francisco Teo que s’ha celebrat en aquest municipi d’A Coruña. El palauenc hi ha participat en la categoria kumite sub 21 +68 kg. formant part de la selecció espanyola de karate i en el qual també hi han participat les seleccions de Portugal i Galícia.

Aquest trofeu és una competició complementària a la concentració de la selecció espanyola de karate cadet, júnior i sub21 emmarcada dintre del projecte mundial i que per cinquena vegada ha tingut lloc a Teo entre el i el 4 de novembre. Els entrenaments tracten de formar tècnicament els millors karateques entre 14 i 20 anys de cara la preparació de la pròxima temporada.

El palauenc el passat dia 6 d’octubre es va proclamar campió de Catalunya en aquesta categoria i el dia 27 d’octubre va penjar-se la medalla de bronze a la Lliga Nacional de karate a Màlaga.

Per altra banda la seva germana Judit Camacho amb un llarg currículum dins el món del karate ha participat aquest dissabte, 3 de novembre, a la preselecció al CAR de Sant Cugat per a classificar-se i poder participar al campionat d’Espanya formant part de la selecció Catalana de karate.

Els dos germans continuen entrenant al Club Esportiu Mediterrani junt amb el seu Sensei Josep Puertas preparant les properes competicions.