El projecte Menjador social de Sant Celoni, que el curs passat va estar elegit pel Ple, en el marc del programa Ajuntament Jove,  per a la seva implantació, iniciarà en breu la seva activitat.
Els alumnes de l’Escola l’Avet Roig, Júlia Codina, Núria Morera, Blai Pacho, Anna Sobrino i el seu tutor Àngel Oliva, varen compartir aquesta setmana, amb representants de l’Ajuntament, de l’Hospital de Sant Celoni i de l’Associació Neurològica Amics Baix Montseny, la presentació de l’espai que acollirà a partir de setembre un menjador social municipal. Amb la concrecció del servei es dóna compliment a l’encàrrec del Ple i, especialment a la inquietud dels joves autors, per a garantir a ciutadans i ciutadanes amb dificultats econòmiques severes, l’accés a l’alimentació.

El menjador social municipal funcionarà els migdies a l’edifici municipal que gestiona l’Associació Neurològica Amics Baix Montseny, comptarà amb recursos públics i amb col·laboració de l’Hospital de Sant Celoni i d’establiments de restauració del municipi.

Comparteix...

Deixa un comentari

18 − 1 =