“Incapacitat, incompetència, falta de motivació, manca de ganes, d’il·lusió”, amb aquests termes ha definit Eduard Vallhonesta, candidat a l’alcaldia del PSC, la política feta durant aquesta legislatura per l’actual equip de govern, format per Junts per Sant Celoni i ERC. Des de les files socialistes s’assegura que s’han perdut quatre anys vitals per Sant Celoni i la Batllòria. “Al llarg d’aquests anys aquest equip de govern no ha estat capaç de governar per una majoria de veïns i veïnes, no han estat capaç de resoldre els problemes de la vila i fer propostes de millora pel nostre municipi, d’actuar i treballar per tots i totes”, han assegurat amb una nota de premsa. En aquesta línia es remarca que durant quatre anys tots els veïns i veïnes “han vist com la seva vila es deteriora, no es resolen els problemes, fins i tot se’ls culpabilitza de molts dels problemes que actualment té Sant Celoni”.

Vallhonesta recorda que aquest fet va quedar palès el passat dijous 28 de març al ple municipal, quan mes d’una cinquantena de treballadores i treballadors de l’Ajuntament van anar a la sessió plenària en la qual el grup municipal del PSC de Sant Celoni i la Batllòria va presentar dues mocions. Una per millorar la qualitat del servei de la policia del municipi i una altra per proposar una reparació del greuge salarial que actualment hi ha entre els treballadors i treballadores de l’Ajuntament i millorar les seves condicions laborals.

La necessitat de presentar aquestes dues mocions, explica el candidat del PSC, reflectien la incapacitat de l’equip de govern per solucionar els problemes dels treballadors i treballadores municipals mitjançant una negociació justa que pugui aconseguir un equilibri en els interessos d’ambdues parts. “L’únic interès del grup municipal del PSC és defensar els interessos dels treballadors i treballadores del nostre consistori i cercar solucions a l’actual situació”, ha dit Eduard Vallhonesta. En aquest sentit assegura que el grup municipal del PSC “proposa solucions, té idees i motivació per resoldre les diferents problemàtiques, però l’actual equip de govern es manté en l’immobilisme permanent”.

El candidat socialista recorda que governar és treballar per solucionar els problemes, ja sigui la brutícia al carrer, la falta d’infraestructures, la plantilla curta d’efectius policials, o la desigualtat salarial entre els treballadors i treballadores de l’Ajuntament. “Governar és saber anticipar-se als problemes, ser proactiu i actuar decididament per trobar solucions”. Ediard Vallhonesta acaba dient que el seu compromís i el dels socialistes és treballar per tots els celonins i celonines per millorar la seva vida, el seu entorn, el seu futur.

Una treballadora de categoria A2 de l’Ajuntament de Sant Celoni en la sessió plenària del 28 de març. Foto: PSC Sant Celoni

Comparteix...

Deixa un comentari

5 × 3 =