“És necessari que sigui realitat un servei d’urgències pediàtriques a l’Hospital de Sant Celoni que doni servei a tota la comarca del Baix Montseny”, qui ho diu és Eduard Vallhonesta, candidat del PSC a l’alcaldia de Sant Celoni de i la Batllòria. En aquest sentit, remarca que ja fa més de dos anys que aquesta reivindicació es va iniciar i “actualment podem dir que el servei és del tot insuficient”.

Avui, explica, el servei està basat en la col·laboració amb l’Hospital de Granollers, però queda al descobert durant les nits, de 21h a 9h ja que no hi ha presència física de cap metge especialitzat en pediatria sinó que es disposa d’un suport de videoconferència entre els hospitals de Sant Celoni i Granollers per resoldre les possibles urgències pediàtriques.

En opinió de l’alcaldable socialista cal que l’Ajuntament de Sant Celoni faci una aposta decidida per reivindicar que el govern de la Generalitat doti d’una partida pressupostària que faci realitat les urgències pediàtriques a l’Hospital de Sant Celoni amb els recursos necessaris per poder tenir un metge especialista de pediatria 24 hores al dia tots els dies de la setmana.

Els socialistes de Sant Celoni i la Batllòria “lluitarem de manera decidida” per aconseguir que Sant Celoni sigui capital de la comarca del Baix Montseny, punt de referència del servei a les persones, i fer realitat aquesta capitalitat “ha de passar per aconseguir que l’Hospital de Sant Celoni sigui un punt de referència per la comarca del servei d’urgències pediàtriques 24 hores”, assegura Vallhonesta.

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × 5 =