La campanya electoral per a les eleccions generals del 10 de novembre es va iniciar el dia 31 d’octubre a mitjanit. Aquesta vegada, com que es tracta d’una repetició d’eleccions, la campanya tant sols durarà la meitat de temps, és a dir, 8 dies.

El Partit Socialista va subscriure un acord, juntament amb altres partits d’àmbit nacional, de no penjar cartells electorals. El PSC de Sant Celoni es mantindrà fidel al compliment d’aquest pacte i renunciarà als espais que els pertocaven per a penjar cartells, malgrat ser el partit amb dret a més espai per haver vençut en els anteriors comicis a la província de Barcelona.

No obstant això, els socialistes celonins sí penjaran un total de cinc pancartes a les entrades i sortides del municipi. Aquestes pancartes seran reutilitzades d’altres campanyes electorals.
Segons afirmen des del PSC de Sant Celoni, “aquestes eleccions han de servir perquè d’una vegada es pugui formar un govern progressista i d’esquerres a Espanya. Renunciant a la propaganda electoral volem contribuir a no incrementar el sentiment de cansament polític de bona part de la ciutadania”.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × 2 =