El PSC de Sant Celoni, com és tradicional pels volts de Sant Jordi, ha fet pública una nova edició de la revista informativa Per Sant Celoni. En la publicació d’enguany, els socialistes celonins pretenen que serveixi de guia de les principals accions que ha portat a terme l’Ajuntament en aquest mandat, per retre comptes del que s’ha fet al ciutadà/na, com a principi de transparència administrativa. “L’obligació de l’Administració és informar la ciutadania en què es gasten els diners que estan gestionant. Per això hem fet un resum de les principals actuacions que poden tenir una ubicació geogràfica, destacant els nous edificis de l’Escola Soler de Vilardell i de Formació Professional, que pensem que són un equipament essencial i estratègic per a tot el Baix Montseny”, explica el responsable de comunicació del govern municipal, Jaume Tardy.

També han elaborat un plànol del poble amb les principals actuacions físiques a portar a terme en els propers mesos, si es compta amb el suport del Ple. És una proposta a consensuar, “però és la proposta del Govern, i hem cregut convenient informar-ne, independentment del resultat que ens porti la negociació amb la resta de grups per tal d’arribar a acords que possibilitin la seva implementació”.

També es parla de l’estat econòmic de l’Ajuntament, en què s’ha revertit una forta tendència a l’endeutament que feia que cada cop s’hagués de destinar més diners a pagar els interessos dels préstecs concertats en anys anteriors, deixant menys diners disponibles per a les partides de l’Ajuntament. La publicació també fa esment de la policia local ja que des del PSC es considera que és un tema cabdal que “hem d’afrontar amb decisió i amb la col·laboració de tots els grups, tot reconeixent la bona feina feta per aquest cos”.

Tanquen la informació a la contraportada amb un titular genèric que el PSC de Sant Celoni anomena transparència i que consideren que és un bon senyal de la feina ben feta en aquest aspecte, i que sovint no rep la importància que té.

Comparteix...

Deixa un comentari

tres + 8 =