El Partit dels socialistes de Sant Celoni i la Batllòria han començat aquest cap de setmana les visites als barris de Sant Celoni. La finalitat d’aquestes visites és la de de poder conèixer de primera mà tot allò que preocupa als veïns de Sant Celoni i la Batllòria i poder copsar les necessitats que tenen tant als seus barris com al poble. Les visites han començat pel barri de les Illes Belles, acompanyats per un grup de veïns que els han apropat les necessitats que tenen.

Han intercanviat idees i preocupacions, necessitats i inquietuds per poder fer un programa polític per les properes eleccions municipals. “El programa polític que volem ha de ser un programa fet per i per a les persones del nostre poble”. El grup municipal dels socialistes de Sant Celoni i la Batllòria tenen clar que aquest programa polític ha de ser “el nostre full de ruta pels propers quatre anys. A les propostes fetes als veïns per millorar el nostre poble, hem explicat que el partit socialista de Sant Celoni i la Batllòria vol ubicar del nou CAP que s’ha de construir, als terrenys  de la Forestal. Aquest terreny,  és un espai idoni per poder construir el nou CAP”.

El candidat del PSC, Eduard Vallhonesta, considera que les properes eleccions municipals són crucials per Sant Celoni i La Batllòria ja que al seu parer s’ha de decidir si  continuar amb la política municipal que fa l’actual equip de govern, sense motivació ni ganes de treballar per tirar endavant el poble i millorar la vida de les persones o fer un canvi de rumb per iniciar una nova etapa que abordi els problemes i els dèficits de Sant Celoni i la Batllòria i aporti esperança de temps millors. El Partit dels Socialistes de Sant Celoni i la Batllòria, assegura Vallhonesta, està disposat i compromès a canviar la política que s’ha fet en els darrers temps i donar solucions als problemes actuals.

Comparteix...

2 comentaris

  1. El CAP a la forestal???? No veig pq s’ha d’allunyar de l’hospital, no te lógica posar-los en dos extrems molt millor si estan aprop

  2. Per espai, futures ampliacions i altres equipaments qué es bo estar aprop ( per ex. Residencia…….) i es mante el parking de La Salle per usuaris de l’Hospital , escoles I per facilitar les compres als nostres comerços.

Deixa un comentari

dos × cinc =