El regidor del PP a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, Agustí Illa, no descarta abandonar el partit a final d’aquesta legislatura. La gota que ha fet vessar el got és la reforma de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (LRSAL) que promou el govern central i que a la pràctica pot buidar de moltes competències als ajuntaments. Per això, Illa ha votat a favor de la moció que formalitza el conflicte en defensa de l’autonomia local i, per tant, contra la llei que promulga el seu partit.

L’edil popular manifesta que és coherent amb les seves conviccions i reitera que “mai votaré contra els intreressos de Catalunya i moltes coses que ara està fent el PP no m’agraden”. Després d’unes quantes legislatures encapçalant la llista del PP i obtenir representació municipal a Santa Maria de Palautordera ja gairebé ha decidit no tornar-se a presentar “el millor que podria fer és deixar el partit i passar a ser un regidor no adscrit, però no ho faig per respecte als votants que m’han donat suport”.

Agustí Illa no és la primera vegada que mostra la seva disconformitat amb la línia del Partit Popular. El desembre de 2012 ja va votar a favor d’una moció contra el projecte de la llei orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) i declarar elministre José Ignacio Wert persona non grata, tot i que després va matisar la seva postura i abans ja s’havia abstingut en una moció que criticava la reforma laboral aprovada pel Govern Rajoy.

Comparteix...

Deixa un comentari

set + 14 =