“Les primeres tres medalles de la temporada!”, així és com ha expressat la seva alegria l’atleta de Vallgorguina, Marçal Cruz, després d’haver aconseguit les tres primeres medalles de la temporada en el Campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern Màster celebrat el passat 9 de febrer a l’Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell.

L’atleta del Club Atletisme Sant Celoni es va penjar dues medalles d’or en llançament de martell amb una marca de 40,78 metres i llançament de martell pesat a una distànciaq de 12,43 metres. I medalla de plata en llançament de disc amb una marca de 33,14 metres. A més va quedar en quarta posició en llançament de javelina amb 28,97 metres.

Marçal Cruz d’aquí a dues setmanes disputarà el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Zuera (Aragó) i el dia 19 de març participarà a l’europeu que tindrà lloc a Braga (Portugal). ” Aquest any gràcies als entrenaments que estic fent a Santa Coloma amb els meus entrenadors José Panadero i Domingo Sánchez, estic millorant molt la tècnica. Tot augura que millorarem els excel·lentíssims resultats de la temporada passada”, ha expressat el llançador de Vallgorguina.

Comparteix...

Deixa un comentari

1 + 8 =