El veí de Vallgorguina, Martí Cros ha quedat subcampió estatal de bici-trail UCI 2017 en categoria aleví. El campionat es va celebrar el passat 25 de juny al municipi sevillà d’Alcalà de Guadaira. El jove vallgorguinenc va haver de superar un circuit d’un traçat que tenia zones molt llargues i a quaranta-dos graus de temperatura, cosa que va dificultar encara més mantenir la calma mentre es competia ja que va exigir un esforç físic superior i, per tant, va la prova era molt més dura que no pas que s’hagués competit en condicions “normals”.

Martí Cros va anar de menys a més amb un començament per sota de les seves possibilitats però amb una segona volta impecable, cosa que li va permetre acabar la prova amb només 9 punts de penalització, just per darrera del campió Jordi Tulleuda, amb sis punts de penalització i per davant del tercer classificat, el murcià Daniel Cegarra, penalitzat amb 12 punts. Aquesta segona posició el classifica directament per disputar el mundial Trial UCI que es celebrarà a Viborg (Dinamarca) el pròxim mes d’Agost.

Pel que fa els altres pilots de Vallgorguina, Adrià Utrillo acabava novè en alevins per culpa d’una punxada desafortunada i Marc Alamilla des’e en categotria principiants.

Martí Cros fent una de les proves del Campionat estatal. Foto: cedida

 

Comparteix...

Deixa un comentari

10 + vint =