Victòria de Raül Rota i Laura Heredia en la distància de 15 km i Marc Solé i Míriam Ubach en la de 33 km a la 6a edició de la Maasaiada disputada el diumenge 19 de gener. La cursa, amb sortida i arribada a Sant Celoni, transcorre per pistes i corriols del Montnegre i enguany va estar marcada per el fort vent. Tot i amb això els participants van poder gaudir d’uns recorreguts força exigents que gràcies a la mica de pluja de la nit anterior presentava un terreny immillorable per a la pràctica del trail.

La Maasaiada, una cursa totalment solidària orgaitzada pels Montseny Maasais, en aquesta edició destinarà tots els beneficis obtinguts amb les inscripcions dels 400 participants a la Associació Neurològica Baix Montseny  i a la A.E. El Ramassà.

Marc Solé, guanyador de La Maasaiada 2020 de 33 km. Foto: Ricard Ametller Saula

Míriam Ubach, guanyadora de La Maasaiada 2010 de 33 km. Foto Ricard Ametller Saula

Raül Rota, guanyador de La Maasaiada 2010 de 15 Km. Foto: Ricard Ametller Saula

Laura Heredia, guanyadora de La Maasaiada 2020 de 15 Km. Foto: Ricard Ametller Saula

Com a novetat, en aquesta edició 2020 es va disputar dissabte la primera edició de la minimasaaiada com a prèvia de la Maasaiada. La cursa/passejada per a nenes i nens es va fer pels carrers de Sant Celoni amb dos recorreguts, un de 600 mts per a la mainada de fins a 6 anys i un altre d’1 km per als participants de 7 a 12 anys.

Primera edició de la minimaasaiada per fomentar la pràctica de l’esport entre els més joves

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × quatre =