Els problemes de telefonia al Baix Montseny sembla que no té aturador. Ara els ha tocats als abonats a la companyia Movistar del barri del Virgili de Santa Maria de Palautordera que han denunciat que des del divendres 2 de novembre estan sense connexió al telèfon fix i a internet a través de la ADSL a conseqüència d’una incidència massiva.

Entre els afectats hi ha Albert Ferrer, veí de la zona i regidor de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera que ha manifestat a www.laviladigital.com que les explicacions que reben per part de la companyia són escasses i mitjançant una veu locutada del número 1004 d’Atenció al Client de la companyia. “Només he aconseguit parlar amb una persona quan he dit la paraula baixa”, ha remarcat Ferrer. Amb tot, les queixes dels abonats també són paleses perquè l’única trucada que reben del 1004 és de la secció comercial “per intentar vendre’ns la fibra òptica”. També ha anunciat que s’està plantejant  posar una reclamació a Consum, no solament per la desinformació, sinó perquè està pagant per un servei que no rep per part de la companyia.

Albert Ferrer considera que aquesta situació després de tants dies és una vergonya perquè a més està creant molts perjudicis a molta gent que part de la seva jornada laboral la fa des de casa i és necessari disposar d’una línia d’internet. A més hi ha veïns que per ells el telèfon fix és una eina vital en cas d’emergència ja que hi tenen connectada la teleassistència.

Comparteix...

Deixa un comentari

12 − 2 =