L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ja té a punt el saquet de jute amb terra de l’hort de l’escola Matagalls que servirà per plantar el Roure del Tricentenari que es plantarà a la muntanya de Montserrat amb terra adobada de tots els indrets de Catalunya per simbolitzar “la nostra voluntat de ser”, segons que diu el comissari del Tricentenari, Miquel Calçada, en una carta enviada als consistoris catalans.

En aquest sentit, s’ha demanat a tots els ajuntaments de Catalunya que participin en aquesta aportació de plantada del roure “de manera que esdevingui una icona que es projecta en ser emblema de la força del país”.

L’acte tindrà lloc el dia 2 de març de 2014 a 2/4 d’1 del migdia dins els terrenys de l’antic convent de Santa Cecília, amb la presència de l’Abat del Monestrir de Montserrat, Josep Maria Soler, que amb la seva benedicció segellarà l’acte.

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor també ha fet arribar als organitzadors del Tricentenari terra dels fonaments de l’església i del castell de Sant Pere de Vilamajor. Fa pocs dies, l’Ajuntament de Vilalba Sasserra també va enviar el seu saquet de terra.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 2 =