Els plenaris dels ajuntaments del Baix Montseny que aquest vespre havien convocat una sessió extraordinària per portar a votació una moció a favor de la Llei de Consultes i de la Consulta del 9N  perquè els catalans puguin decidir democràticament quin futur volen per Catalunya s’ha aprovat ja sense cap sorpresa en més de la meitat dels municipis de la comarca. En el decurs d’aquesta setmana es continuaran celebrant plens amb la moció sobre la taula.

A Sant Celoni hi han votat a favor 13 dels 17 regidors del plenari. 7 regidors del Grup Municipal de CiU, 2 de la CUP, 1 d’ICV-EUiA i 2 regidors del PSC. Les 4 abstencions són del Grup municipal del PSC. Tampoc hi ha hagut unanimitat a Santa Maria de Palautordera però la moció s’ha aprovat amb una àmplia majoria amb 4 vots de CiU, 2 de la CUP i 1 de GdP-ERC i 4 abstencions, de les quals 3 són del PSC i 1 del PP. En altres dos municipis baixmontsenyencs del Vallès Oriental la moció s’ha aprovat per unanimitat. aquest és el cas de Sant Pere de Vilamajor i Sant Esteve de Palautordera.

En els pobles de la banda de la Selva on hi ha hagut vot diferenciat ha estat a Breda on s’han registrat 10 vots favorables dels grups municipals d’ERC (4), CiU (4) i Tots per Breda (2) i només 1 en contra de Breda@XXI. A Arbúcies amb els vots d’Entesa, CiU, ERC, CUPA i PSC ho han aprovat per unanimitat, de la mateixa manera que els 11 regidors d’Hostalric amb CiU, ERC, ICV i PSC i Riells i Viabrea amb ERC, PSC, CiU i ICV-Entesa de Riells.

sant pere de vilamajor2

sant esteve2

sant celoni2arbúcies2  hostalric2breda2

Comparteix...

Deixa un comentari

6 + 8 =