El dimarts 20 de maig els alumnes de 4t ESO del col·legi La Salle de Sant Celoni van guanyar el premi de Schools Songs Contest a l’escola Sant Gabriel de Barcelona. L’objectiu d’aquest concurs és treballar de forma interactiva activitats relacionades amb música, educació física, animació audiovisual i la Llengua Anglesa al llarg de tot el curs. Durant tot aquest any els alumnes han hagut de treballar molt dur per tal de presentar cadascuna de les activitats al màxim nivell.

La idea principal del concurs era convertir el grup classe en un grup musical. Per fer-ho han triat un nom, en aquest cas els Xunguets, han creat el cartell de la portada del seu disc, han escrit una lletra en anglès adaptant la cançó del Jai Ho, han enregistrat la cançó cantada pels alumnes de 4t d’ESO, han gravat un videoclip i finalment han actuat en directe davant d’unes 350 persones.

Totes les activitats que han presentat els Xunguets han estat d’alt nivell. La nota mitjana atorgada pel jurat del concurs de totes aquestes activitats ha estat de 9,75. que ls aportat el primer lloc d’aquest concurs, School Song Contest.

Si vols veure el video clica aquí

Comparteix...

Deixa un comentari

19 − 5 =