Les escoles del municipi que han participat a les jornades realitzades per la Unitat d’Educació Viària de la Policia Local de Santa maria de Palautordera han fet aquest divendres passat la darrera sortida amb pràctiques al Circuit d’Educació Viària del municipi.

Enguany s’han realitzat un total de 80 hores, 62 teòriques i 18 pràctiques, distribuïdes amb alumnes de P-3, P-4, P-5, 2n i 5è de primària, i 3r d’ESO, on han treballat des de conceptes bàsics com els sistemes de retenció infantil i el cinturó de seguretat, entre d’altres, fins el creuament del carrer, l’ús de la bicicleta i el casc, i en el cas dels més grans l’errònia o insuficient percepció del risc, l’escassa consciència d’un mateix i la “influenciabilitat”.

Han participat en aquestes jornades un total de 691 alumnes de l’Institut Reguissol, Escola Fontmartina, Escola Matagalls, Escola Pont Trencat i Institut-Escola La Tordera. En el cas de l’Institut-Escola La Tordera, al tractar-se d’un centre mancomunat, s’han realitzat sessions de manera conjunta amb la Policia Local de Sant Celoni.

Comparteix...

Deixa un comentari

tretze − 2 =