Durant aquest curs, els alumnes de 5è d’Educació Primària de l’escola Soler de Vilardell han participat del projecte d’innovació pedagògica “Cultura emprenedora a l’escola”  promogut per la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament. Han creat una empresa, una cooperativa anomenada SVGM (Soler, Vilardell, Gladys i Montse que són els noms de les tutores), n’han treballat la constitució, l’estudi de mercat, l’elecció del producte (arracades, anells, punts de llibres i llibretes), la imatge corporativa, la producció i la venda al mercat setmanal a la plaça de la Vila.

Per portar-lo a terme, cada alumne-soci ha fet una aportació de 5 euros i l’escola els va aportar 45 euros per poder-se desplaçar fins a Barcelona per demanar un préstec a la banca ètica Coop57. Els beneficis els destinaran a retornar el préstec de 150 euros i a projectes socials. En aquest sentit, han decidit fer l’aportació social a l’Associació Neurològica Amics del Baix Montseny.

Aquest projecte proporciona a l’alumnat un aprenentatge transversal que reforça l’adquisició de les competències bàsiques del currículum: esperit emprenedor, treball cooperatiu, presa de decisions, habilitats comunicatives,
superació.

Comparteix...

1 comentari

  1. Pingback: Els alumnes del Soler Vilardell fan una donaci&...

Deixa un comentari

4 × cinc =