Els atletes del CA Sant celoni han tornat a tenir un cap de setmana exitós, aquesta vegada en el Campionat de Catalunya promoció que s’ha celebrat aquest dissabte a les pistes de Castellar del Vallès, amb un total de sis medalles en les categories Sub12 i Sub14.

D’aquesta manera, Jan Jubany (Sub12) s’ha proclamat subcampió de salt d’alçada amb una marca d’1,35 metres i també ha aconseguit la medalla de bronze en la prova de llançament de pes amb una distància de 8,57 metres.

Pel que fa a la categoria Sub14 tres atletes més han pujat al podi per penjar-se quatre medalles. Es tracta de Martí Casals en la prova de llançament de disc amb una marca de 29,02 metres; Siona Fernàndez ha aconseguit la medalla d’argent en la prova de llançament de martell amb una distància de 32,90 metres; iu David Coris que ha estat segon en salt de llargada amb una distància de 5,10 metres i també subcampió en la cursa de 150 metres llisos amb un temps de 19″08, una marca un xic més baixa que a la semifinal que va deixar el cronòmetre amb un temps de 19″02.