“Espadaler, mentir és pecat”, diu una de les pancartes

Quatre pancartes de grans dimensions penjades a la façana del Parc de Bombers de la Generalitat de Sant Celoni simbolitzen el malestar que tenen els bombers catalans per culpa de les retallades que estant patint, ja sigui a nivell salarial o en qüestió de recursos humans i materials. Per aquest motiu, els bombers de Sant Celoni s’han afegit a la campanya de protesta generalitzada a tot Catalunya.

A les pancartes, elaborades una per cada torn de guàrdia, es pot llegir missatges com “Espadaler, mentir és pecat”, “Rescatem persones, ni bancs ni polítics corruptes…”, també han dibuixat una vinyeta amb el conseller de l’Interior volant per sobre unes tisores amb la inscripció “els diners volen” i “Al foc, la manca de recursos mata”.

La protesta i el malestar per la situació actual dels bombers no solament es pot llegir en aquestes quatre pancartes, sinó que també han penjat cartells als camions amb missatges com es ven, es traspassa o els bombers en perill.

Aquesta campanya reivindicativa arriba a pocs dies de l’inici de l’estiu i coincideix amb la presentació que ha fet el conseller de l’Interior de la Generalitat de Catalunya, Ramon espadaler, dels mitjans aeris per fer front a la campanya forestal d’enguany. Disposaran de 35 mitjans aeris, dels quals 31 tindran base a Catalunya, una vintena de mitjans aeris (helicòpters de comandament i bombarders, i avions de vigilància i atac) amb els quals faran front a la lluita contra els incendis forestals i també s’han presentat unitats d’altres cossos d’emergències, com la Unitat Mòbil de Protecció Civil, l’helicòpter del cos dels Mossos d’Esquadra, del Servei Català de Trànsit i l’helicòpter del cos d’Agents Rurals

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats