Aquest dissabte 3 de febrer Llinars del Vallès acollirà l’acte “Baix Montseny contra la repressió” que impulsen els CDR del Baix Montseny. L’acte reivindicatiu començarà a les 11 del matí amb una cercavila animada per entitats de cultura popular. La sortida serà de Can Mas Bagà i arribarà fins la plaça de la Vila.

Baix Montseny contra la repressió també tindrà espectacles familiars amb Pep Bou, Noel Biniés i Tresca i Verdesca, a les dotze del migdia a la plaça dels Països Catalans, mateix indret que aplegarà la calçotada que estarà acompanyada de concerts de sobretaula amb Roigé i Les Cireretes. També serà el moment de compartir experiències i crear sinèrgies entre els diferents CDRS de la comarca.

L’activitat reivindicativa s’allargarà fins la nit a la carpa dels Països Catalans a partir de dos quarts d’onze de la nit amb diversos concerts que l’acompanyament de Brass de Gitano i la participació de Sílvia Tomàs Trio, Marc Mas i Xavi Ciurans (Gertrudis), Cesk Freixas, Senyor Oca, Raska, PD’S: Lee Beats, Badabronx i Malandras

Comparteix...

Deixa un comentari

disset − onze =