A Sant Andreu de la Barca s’ha celebrat aquest diumenge 7 de desembre la IV Duatló de Muntanya que ha comptat amb la participació de quatre duatletes del Club Triatló Baix Montseny en diferents categories i amb molt bons resultats. Així, en categoria Júnior femenina, Florina Ivanova, va quedar primera amb un temps de 02:43:16. També és qui encapçala la classificació general amb 2985 punts, molt per davant de Blanca Valles (1000 punts) i Marina Castells (970 punts).

En categoria júnior masculina Genís Purtí va quedar segon amb un temps de 01:57:07 i Arnau Pagès va fer el 4t lloc amb un temps de 02:02:27. A més, els dos duatletes celonins encapçalen destacats la classificació general, Arnau pagès amb 2910 punts i Genís Purtí amb 2875. Per darrera l’igualadí Josep Maria Planell amb 1875 punts. Finalment, en categoria sénior masculina Oriol Mayneris va entrar en el lloc 57 amb un temps de 02:01:47.

En total van participar-hi 190 duatletes, dels quals 175 van acabar la cursa, 14 es van retirar i 1 el van desqualificar. Els duatletes van haver de superar un recorregut de 5 km corrent, 18 km de BTT i 2,5 km corrent, en un circuit que tirava cap amunt i amb corriols molt tècnics. Després d’aquests resultats el Club Triatló Baix Montseny és primer per clubs de la segona divisió amb 244 punts, després de tres curses celebrades.