Com a mínim dos equips del Baix Montseny, Salicru-Lab (empreses Salicru i Lab Circuits de Santa Maria de Palautordera) i Montseny Maasais, prendran la sortida aquest dissabte a partir de les deu del matí a l’Oxfam Trailwalker, la cursa solidària de cent quilòmetres que transcorrerà entre Olot i Sant Feliu de Guíxols. Els corredors tindran un màxim de trenta-dues hores per acabar la cursa.

El recorregut té un desnivell positiu de 423m i negatiu de 986m. La cota màxima que hauran de superar és de 593m amb una pendent màxima positiva del 9.3% i pendent màxima negativa de -12,4%.

Els equips estan format per sis persones, quatre marxadorsa i dos de suport amb cotxe i per poder-hi participar ha estat necessari que abans hagin pogut recaptar 1.500 euros en donatius. Intermon Oxfam destina a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensabilització en 50 paisos del mon.
   
L’equip de Salicru-Lab, que correrà amb el dorsals G134, està format per Albert Carrera, Francesc Sala, Damià Flores i Jaume Flores com a marxadors i Albert Giménez i Cèsar Gómez com a suport. Mentre que l’equip de Montseny Maasais, dorsal G127, l’integren Carlos Recio, Dídac Purtí, Soraia Riera i David Vilann

Els quatre corredors de l’equip Salicru-Lab. FOTO: Salicru-Lab

Equip de Montseny Maasais que farà l’Oxfam Trailwalker. FOTO: DPG

Comparteix...

Deixa un comentari

dinou − 14 =