Tres judoques de categoria infantil-cadet del Club Judo Baix Montseny, amb seu a Santa Maria de Palautrodera, han aconseguit medalla, dues d’or i una de bronze, en la Supercopa Catalunya disputada el passat 28 de març al poliesportiu Can Sorts de Sentmenat (Vallès Occidental). Es tracta de Pol Fernàndez en el grup de menys de 60 quilos (or) i Mariona Madí en el de menys de 63 quilos (or) i Marina Guillamet en el de menys de 57 quilos (bronze). En la categoria cadet només va participar-hi l’Oriol Pacheco en el grup de menys de 66 quilos però no va aconseguir superar al seu primer adversari i es va quedar sense opcions de continuar a la competició.

Aquesta era l’última competició puntuable pel Campionat d’Espanya i desprès de sumar els punts de totes les competicions ja s’ha confirmat que tant Pol Fernàndez com Mariona Madí s’han classificat per disputar el campionat estatal infantil-cadet que tindrà lloc els dies 9 i 10 de maig a Jaca.  En qualsevol cas, abans d’aquesta competició els judoques del club baixmontsenyenc intentaran pujar al podi del Campionat de Catalunya que es disputarà el proper 18 d’abril, competició que servirà de preparació pel campionat estatal.

Aquest6a és la primera vegada que el Club Judo Baix Montseny s’estrena en un campionat d’Espanya de la categories infantils, tenint en compte que només es classificava el primer del rànquing català.