Excel·lent participació dels karateques del Baix Montseny en el Campionat de Catalunya cadet, júnior i sub21 celebrat el passat 7 d’octubre a Montmeló. Organitzat per la Federació Catalana de Karate fins a deu competidors i competidores han pujat al podi aconseguint quatre medalles d’or, dues de plata i quatre de bronze.

En aquest sentit, el Karate Club Just de Sant Celoni ha aconseguit vuit medalles:  En la modalitat de Kumite Jordi Valdivia, Eva Cano i Marc Salicrú han aconseguit la medalla d’or. Per la seva banda, Isaac Correa i Laura Pino la medalla de plata, i Clara Pérez, Abel Correa i Pere García la medalla de bronze.

D’altra banda els germans de Santa Maria de Palautordera Marc i Judit Camacho i competidors del Club Esportiu Mediterrani han aconseguit una medalla d’or i bronze, respectivament. Marc Camacho, en la categoria Kumite júnior -76 Kg  Judit Camacho  en la categoria kumite cadet de -54 Kg.

Amb aquestes vuit medalles aquests competidors i compatidores  participaran als entrenaments de la FCK a les instal·lacions de CAR per preparar el pròxim Campionat d’Espanya Cadet, Júnior i Sub 21 que se celebrarà els dies 18 i 19 de novembre a Santiago de Compostela.  

Karate Club Just de Sant Celoni 2017

Marc Camacho

Judit Camacho

 

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × 4 =