Posar sobre la taula temes de seguretat que preocupen als municipis i buscar la millor manera d’encarar-los és l’objectiu de fons de les reunions que els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Celoni tenen previst fer a tots els municipis de la seva demarcació. La primera d’aquestes reunions ha tingut lloc aquest dimecres 20 de novembre a Vallgorguina. El cap de la comissaria, Joan Camacho, i el sotscap, Quim León, s’han desplaçat a l’Ajuntament de Vallgorguina i s’han reunit amb l’alcalde Joan Mora i els regidors José Terribas i Xavier Blanquer.

Pel que ha sabut www.laviladigital.com s’ha tractat d’una reunió de seguiment que es farà cada sis mesos i un dels temes principals que s’han parlat són les càmeres de seguretat a les entrades del nucli i a les urbanitzacions. Repàs del control de matrícules sospitoses i s’ha decidit fer algunes modificacions en el programari per aplicar-hi actualitzacions amb la finalitat d’afinar més en aquest tema.

També s’ha parlat dels darrers robatoris a domicilis del municipi i han explicat que és un tema sota control i que segueixen investigant i ja s’han practicat algunes detencions persones per robatori de coses i en aquest sentit, tal com ja va avançar fa uns dies www.laviladigital.com, aviat es farà una reunió amb els Vigilants Municipals i els Mossos d’Esquadra de Proximitat i buscarien la manera conjunta de fer un intercanvi de documentació i col·laborar més intensament. En qualsevol cas, segons les dades de què disposen els Mossos d’Esquadra de Sant Celoni, a la zona han disminuït molt els robatoris.

Una altra de les qüestions que s’han posat sobre la taula són els darrers actes vandàlics que s’han detectat a Vallgorguina i des que es va fer públic sembla que s’han aturat. Amb tot i això, els mossos segueixen treballant i patrullant per atrapar els autors. Consideren que són bretolades i no pas cap altre tipus de qüestió relacionades amb revenges o temes de caire polític.

Comparteix...

Deixa un comentari

7 − 2 =