Del 20 al 30 de gener estarà obert el període d’inscripció al Concurs de grups locals de música Sant Celoni Sona, dins el programa de promoció dels grups de música amateurs o semiprofessionals del Baix Montseny que impulsa l’Ajuntament de Sant Celoni. Les inscripcions es podran fer on line, a través del formulari disponible a www.santceloni.cat/formularis, o bé en persona, a les oficines de l’Ateneu – CME (c. Sant Josep, 18) de dilluns a dijous, de 5 a  8 del vespre.

L’objectiu del concurs és proporcionar i difondre els grups de música amateurs o semiprofessionals del Baix Montseny. Hi poden participar tots els grups de música d’aquestes característiques, tret dels guanyadors de les edicions des de 2007 fins el 2013. S’entèn per Baix Montseny les 15 poblacions següents: Breda, Campins, Fogars de Montclús, Gualba, Hostalric, Llinars del Vallès, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Vilalba Sasserra i Sant Celoni; i que, com a mínim, un dels seus membres sigui d’un d’aquests pobles.

De tots els grups, el jurat en seleccionarà 4 que seran els que passaran a la final que tindrà lloc dissabte 22 de febrer a la Sala Petita de l’Ateneu. El premi consisteix en l’enregistrament, masterització i edició d’un EP, cinc temes, a un estudi de gravació professional.

Precisament, Els Sulfitos, ja han acabat d’enregistrar els cinc temes de premi com a guanyadors del Sant Celoni Sona 2013 . Els Sulfitos són l’Albert Fontanella (teclat), en Franc Lluis (guitarra i veu) i en Joan Miquel (bateria), en Toni Solà (baix i Dr House) i la Sònia Casanovas (violí i veus).

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze + 20 =