La segona edició del Networking que portarà a terme aquest dijous 8 de novembre Emprenedors Baix Montseny a l’Envelat de Santa Maria de Palautordera superarà amb escreix la participació de l’ any passat amb dues-centes empreses inscrites i una trentena més en llista d’espera. A més, té el suport del conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, el qual hi serà present a través d’un missatge enregistrat. També s’espera una àmplia representació política dels diferents ajuntaments del Baix Montseny, entre els quals l’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, que s’encarregarà d’obrir l’acte.

El president d’Emprenedors Baix Montseny, Lluís Solà, recalca que en aquests moments de crisi la feina dels emprenedors és fonamental i, per això, el networking “és una oportunitat única per fer contactes i que els participants puguin explicar els seus negocis”. L’edició d’enguany amplia l’horari i es farà des de les 9 del matí fins les 6 de la tarda i inclourà tres conferències : Una a càrrec d’Enric Arola de Far Coaching que explicarà com aprofitar el Networking; una altra a càrrec de Carlos Vázquez del despatx AVS-Bellavista que en nom de la Pimec parlarà sobre les novetats  fiscals previstes per al 2013 i, finalment, Joaquim Deulofeu de Sempre Baix Montseny parlarà de Capital Risc i Bussines Angels, una alternativa financera pels emprenedors.

Emprenedors Baix Montseny és una associació sense ànim de lucre que des de fa tres anys ajuda l’emprenedoria, fomenta les relacions entitats-ajuntaments-empresa, i la creació de xarxa. Tant les conferències, com els “Casual Networking” com els Networking que organitzen s’autofinancien i sempre és gratuït per als participants.

Comparteix...

Els comentaris estan desactivats