Sota el lema «Per dignitat: lluitem pels drets socials i laborals» diverses entitats polítiques i socials de la comarca agrupades dintre de l’Assemblea pels Drets Socials i Laborals del Baix Montseny (ADS) han convocat amb motiu del Dia Internacional del Treballador una marxa  per reivindicar els drets socials i laborals de tots els treballadors. La marxa, que serà la segona que s’organitza, sortirà a les 10 del matí de Sant Esteve de Palautordera, passarà per Santa maria de Palautordera i acabarà a la plaça de la Vila de Sant Celoni cap a la 1 del migdia.

La novetat de la marxa d’aquest any és que, al final, es farà una xoriçada popular i, en aquest sentit, tothom qui ho vulgui pot portar un xoriço que es recolliran a Sant Esteve de Palautordera i es couran a la brasa a Sant Celoni.

L’Assemblea pels Drets Socials i Laborals del Baix Montseny aglutina diferents lluites socials del Baix Montseny: PAH Baix Montseny, Casal Quico Sabaté, Grup de Dones de Palau, Procés Constituent, La Fetillera, La Cortera, AMPA El Blauet, Arran Baix Montseny, La Clau que obre tots els panys, CUP Palau, Sant Esteve i Sant Celoni, CUPA Arbúcies, Ateneu L’Arboç i Mall de Llinars.

Comparteix...

Deixa un comentari

5 + dinou =