L’Hospital de Sant Celoni ha pres un seguit de mesures preventives per contenir el coronavirus i evitar que es pugui propagar al centre socisanitari Verge del Puig, ja que les persones que hi resideixen tenen malalties cròniques evolutives i de gran dependència.

Entre les mesures que s’han pres és que les persones que presentin símptomes com ara tos, febre, mal de cap, dificultat respiratòria i malestar general o bé que hagin estat en contacte estret amb un cas probable o confirmat de coronavirus “no poden visitar els pacients d’aquest centre”.

Així mateix, s’ha limitat la visita a un familiar per pacient i els visitants, a més, hauran de registrar a quins residents visiten i rentar-se obligatòriament les mans amb el gel que el personal del centre ha posat a disposició dels visitants. També es demana que una vegada han entrat amb els seus, no visitin a altres residents.

La decisió presa també afecta a la sortida dels residents ja que, a diferència de les situacions normals, no podran sortir de les intal·lacions “si cal, es canviarà el codi de la porta, per evitar-ho”. De fet, tal com hem pogut comprovar el codi s’ha canviat.

Comparteix...

Deixa un comentari

19 − vuit =