La campanya Escuts Solidaris per lluitar contra el càncer infantil que va començar al Baix Montseny per una iniciativa de les Policies Locals de Sant Celoni, Hostalric i Caldes de Malavella ja ha donat 200.000 euros. Aquest dimecres s’ha fet donació a l’Hospital Sant joan de Déu d’un segon taló de 100.000 euros fruit dels donatius rebuts de la venda d’escuts brodats d’aparença similar als oficials de la Policia Local de cada municipi.

Albert Brunet, inspector de la Policia Local de Sant Celoni, ha explicat a laviladigital.com que els primers 100.000 euros van tenir com a destí ajudar a recaptar els 30 milions per a construir el Pediatric Cancer Center “una vegada acomplert aquest objectiu, els segons 100.000 euros lliurats aquest dimecres es desatinaran exclusivament a la investigació, cosa tan i tan necessària”.

D’esquerra a dreta, Xavi Muñoz, cap de la Policia Local de Caldes de Malavella; Albert Brunet, inspector de la Policia Local de Sant Celoni; i Raül Barjuan, cap de la Policia Local de Santa Susanna

Brunet, per altra banda, està molt satisfet per la resposta que està tenint la campanya posada en marxa l’any 2017 ja que no són només les policies locals de la comarca les que hi col·laboren “policies locals de tot Catalunya i de l’Estat també s’han afegit a col·laborar amb Escuts Solidaris contra el Càncer Infantil. I no només això, també s’hi han solidaritzat la policia portuària, agents rurals, IPA i protecció civil”.

Escuts Solidaris contra el Càncer Infantil no s’atura, assenyala Brunet, ja que “seguim compromesos amb els nostres petits valents” i per això segueixen donant corda a la campanya per a seguir recaptant diners per a potenciar la investigació i per poder ajudar als nens i nenes que dia a dia lluiten contra el càncer.

També tìnteressa llegir:

La Policia Local de Sant Celoni promou la venda d’Escuts solidaris per lluitar contra el càncer infantil

Comparteix...

Deixa un comentari

deu + un =