Carlos Recio Galobardes, membre del Club Triatló Baix Montseny (CTBM), ha superat el repte Everesting Challenge, l’última moda dels afeccionats al ciclisme. Es tracta d’acumular, en una sola sessió, el desnivell positiu de la muntanya Everest: 8.848 metres. Val qualsevol pujada, bé sigui un port de tercera, de categoria especial o la rampa del garatge de casa. Cal enregistrar el recorregut en un GPS i publicar-lo a la xarxa social Strava, on milions d’esportistes pengen els seus entrenaments. Una de les caracteristiques del repte és que s’ha de pujar i baixar pel mateix vessant. No val anar d’un port a un altre. Cal escollir un pendent i repetir-lo fins que l’indicador del GPS marqui els 8.848 metres requerits. Es pot fer sol o acompanyat, amb bicicleta de carretera o de muntanya.
 
Així, Carlos Recio Galobardes el passat 1 de juliol va decidir completar aquest repte pujant nou vegades a Santa Fe, començant l’ascenció a Campins i acabant-la a la Font de Passavets. Va començar el repte a les 05:15h del matí i el va acabar la 01:30 de la matinada. “En la primera pujada, tot era ben fàcil, fins i tot en les dues següents. Era la pujada més suau per anar fins a Santa Fe, una bona elecció. Tot i així, va arribar la quarta pujada i vaig defallir una mica”, explica l’atleta del CTBM.

Diu que a mesura que anava passant el temps el cansament es deixava notar i l’esforç cada vegada era més elevat, “sort dels companys del Club Triatló Baix Montseny que no van parar d’animar-me perquè anés pedalant i tirar endavant. Sens dubte sense els seus ànims no ho hagués aconseguit”.

En conjunt, 16h 38 minuts 25 segons, 331kms i 9.241m de desnivell positiu, plens de molta constància, molt suport i molts canvis de temperatura; passant per calor, fred i pluja, “és un repte monòton i repetitiu que si no el fas amb la col·laboració d’algú es gairabé impossible perquè t’enfonses”.

Carlos Recio Galobardes, repte aconseguit. Foto: CTBM

Marca personal de Carlos Recio

Comparteix...

1 comentari

Deixa un comentari

17 − 12 =