El passat 1 de maig es va celebrar la primera jornada del 56è Campionat del Vallès, a Barberà del Vallès. Després de caure un fort aiguat que va obligar a endarrerir el començament de la jornada, va caure una pluja de bons resultats per als atletes del Club Atletisme Sant Celoni: quatre medalles d’or, una medalla de bronze, moltes millors marques personals i algun récord del club.

En aquest sentit, Noël Bolós es va proclamar campió del Vallès de 800 metres amb un temps de 11’56″15; Joan Anglada campió del Vallès de 400 metres tanques amb un temps de 56″07; Oriol Madí campió del Vallès de 200 metres amb un temps de 22″11; L’equip femení de la prova de 4×100 format per Clàudia Molleví + Èlia Morist + Marina Ferrer + Aina Barri es van proclamar també campiones del Vallès amb un temps de 50″95, i rècord del club. Per la seva banda, Pol Casals medalla de bronze a salt d’alçada amb 1,72 m.

Tots els i les medallistes del CA Sant Celoni. FOTO: Núria Morist

Altres resultats destacats

A més dels cinc llocs de podi, cal destacar les onze posicions finalistes per als atletes del CA Sant Celoni, l’Aïna Barri, 4a a 200mll amb un temps de 24″12, en Víctor Coris 4t a la prova de 800mll amb un temps de 2’00″28, l’Aïna Barri i la Marina Ferrer, 5a i 6a en llargada amb uns salts de 4.90m i 4.79m, en Marcel Gual, 6è en salt d’alçada amb 1.68m, l’Irene Garcia i la Berta Rodríguez, 7a i 8a en llançament de disc amb 16.11m i 15.75m, l’Irene Garcia i la Sara Asensio 7a i 8a en llançament de martell amb 23.92m i 23.20m, i els equips masculins de 4×100, 7ens i 8ens, amb uns temps de 47″61 i 47″78.

Resultats dels atletes del CA Sant Celoni.