Alumnes de l’Escola de dansa Esther Cortes de Sant Celoni han participat en concursos de dansa regionals i internacionals guanyant premis en diferents disciplines de dansa com és el cas de Berta España que ha obtingut el 3r premi en solo ballet repertori en Dance Worldcup Spain i Martina Guiu 1r premi amb unanimitat en Anaprode regional.

Les alumnes del centre celoní també han obtingut premi en All that jazz, concretament el 3r premi en coreografia de jazz en Dance Worldcup Spain i el 1r premi amb felicitació del jurat en concurs Anaprode nacional i el 1r premi amb unanimitat a Anaprode nacional.

També per Glass han obtingut el 1r premi en coreografia de contemporani en Dance Worldcup Spain i per Resiliencia i Leave a light on, el primer premis amb unanimitat en coreografia de contemporani i fusió en concurs Anaprode regional i 1r premi a Anaprode nacional. Finalment per Pirates i Love runs out, el 1r premi en concurs Anaprode regional.

Altres alumnes de l’escola i coreografies que també que van participar en concursos van aconseguir bones puntuacions quedant en segon i tercer llocs.
 
Aquest proper curs l’escola es trasllada a un nou espai amb més disciplines, més professors qualificats i formarà la nova companyia per continuar en la formació de ballarines participant en més campionats, actuacions, beques i espectacles.

Comparteix...

Deixa un comentari

nou − 1 =