Els Bombers de la Generalitat a dos quarts de dotze del migdia han donat per extingit l’incendi que es va ocxasionar ahir cap a tres quarts de cinc de la tarda a l’enpresa de tractament de residus Recuperacions Masnou, SL (Recumas) on hi va arribar a treballar fins a un total de vint vehicles de bombers vinguts des de diversos parcs. Una quinzena de vehicles hi han treballat durant tota la nit amb l’ajuda de maquinària de l’empresa que facilitava les tasques d’extinció. L’empresa és ubicada al carrer Molí del Rec del polígon industrial Molí de les Planes, de Sant Celoni.

Tal com vvv.laviladigital.com ha informat l’incendi va afectar una pila de deixalles d’uns cinc metres d’alçada dintre del recinte i Protecció Civil va activar la fase de prealerta del pla especial Procicat. Una persona va resultar intoxicada lleu per inhalació de fum i va ser traslladada en una ambulància del SEM a l’Hospital de Sant Celoni, altres cinquanta persones treballadores de la pròpia empresa i de les naus veïnes van ser evacuades.

D’altra banda, l’incendi va provocar una columna de foc negre molt visible des de diversos punts de Sant Celoni i rodalies i l’accés al polígon es va tancar a la circulació. De fet, des d’Emergències de la Generalitat es va demanar que la gent no s’hi acostés per tal que els professionals de les emergències puguessin fer la seva feina.

Recuperacions Masnou, SL és una empresa de Sant Celoni amb una experiència de més de cinquanta anys i es dedica a la recuperació de ferralles, metalls, cartrons, papers i plàstics.

Notícies relacionades

VÍDEO Incendi a l’empresa Recumas de Sant Celoni

Els bombers confirmen una persona intoxicada lleu i 50 evacuats per l’incendi de Recumas

VÍDEO Els Bombers publiquen les imatges enregistrades a l’incendi de l’empresa Recumas de Sant Feliu de Buixalleu

Comparteix...

Deixa un comentari

1 × 4 =