El triatleta de Santa Maria de Palautordera, Fernando López de Sagredo, s’ha classificat en tercera posició en el Campionat d’espanya Universitari de Triatló, celebrat fa uns dies a  Los Alcázares (Múrcia). L’esportista palauenc de d’un bon començament  ja va anar ben posicionat formant part d’un grup de quatre atletes que en el sector de natació ja es van escapar i paulatinament anven augmentant la distància en relació els seus perseguidors.

Els quatre escapats van acabar plegats la prova de natació, i van mantenir la igualtat en la prova de ciclisme, però en la cursa a peu el grup es va trencar el suficient per acabar de decidir el campió estatal de la triatló universitària 2014.  El campió va ser Uxio Abuin de la UCAM, amb un temps total d’1:00:37; en segona posició va entrar Emilio Aguayo de la Universidad de Valencia a 28 segons i el palauenc Fernando Lopez de Sagredo ho feia en tercera posició, en representació de la Universidad Politécnica de Madrid, a 01:09.