La llevadora i educadora maternal de Sant Celoni, Maria Barlet, ha decidit jubilar-se definitivament després d’un munt d’anys d’exercir la professió. Per aquest motiu, Un grup de dones que han estat a les seves classes de prepart i que després s’han trobat a la Lleteta han organitzat aquest divendres una festa d’agraïment per l’ajuda que han rebut “en un moment tan important de les nostres vides”. La festa va tenir lloc a la sala gran de l’Ateneu amb l’assistència de més d’un centenar de persones -pares, mares, avis i moltes criatures-. maria barlet2

La festa, tot i que Maria Barlet n’era coneixedora, va tenir algunes sorprses com l’haver de respondre algunes de les preguntes més habituals de les mares quan ja són a punt de tenir la criatura o bé quines són les precaucions que han de tenir en els primers moments de tenir-la. També quin és el paper del pare en aquest procés. La festa va continuar amb una actuació musical, un passi de fotografies i un berenar.

Maria Barlet agraeix de manera molt especial a totes les dones i les seves parelles per haver-li tingut confiança “en aquesta etapa de la vida que m’ha permès compartir les seves alegries, experiències i inquietuds”. Barlet va assistir el seu primer part amb només 18 anys, acompanyant la seva mare, també llevadora. De manera professional s’hi va començar a dedicar a partir dels 24 anys i s’ha jubilat amb més de 70 anys d’edat.

Comparteix...

Deixa un comentari

disset + 14 =