La Flama del Canigó arribarà un any més a Sant Celoni. Dilluns 23 de juny a 2/4 de 7 de la tarda s’ha previst l’arribada a la plaça de la Creu des d’on sortirà la cercavila de la Flama fins la plaça de la Vila, amb Gegants, Timbalers i Diables. A les 7, un cop a la plaça, es llegirà el missatge i es ballaran sardanes acompanyats per la cobla La Principal de l’Escala. Aquest acte l’organitzen Òmnium Cultural Baix Montseny, Agrupament Escolta Erol i Societat Ateneu.

Al vespre, sopar al carrer Germà Emilià a partir de les 9 del vespre. La reserva de tiquets, a 15 euros, es pot fer a l’oficina de l’Esplai de la gent gran. I a partir de les 11 de la nit a la Sala Gran de l’Ateneu, ball obert a tothom amb Blue Moon. Entrada gratuïta.

A la Batllòria, sopar i revetlla popular a partir de les 9 del vespre al carrer de les Escoles (davant la pedra de la Pau). Cadascú es porta el sopar!

Cal extremar la precaució en l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres

Durant la revetlla de Sant Joan, s’incrementa l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres. En aquest sentit, l’Ajuntament vol recordar la importància d’extremar la prudència tenint en compte els riscos que comporten el foc i els petards.

Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l’ús d’aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. Per gaudir de les revetlles cal tenir en compte els riscos que comporten el foc i els petards.

Quant als petards, s’ha de vigilar el comportament dels més petits, seguir les instruccions d’ús dels fabricants i no llançar coets a prop del bosc.

Les fogueres, previ concessió de permís, s’han d’encendre aïllades dels edificis, sempre sota la supervisió d’adults i no s’hi ha de llançar elements que puguin explotar

Aquí teniu enllaços a la informació i materials d’interès relatius a les Revetlles amb precaució http://www.gencat.cat/revetlles/cat/index.htm

Comparteix...

Deixa un comentari

tres + deu =