Una mica més d’un centenar de persones han donat suport aquest migdia a l’acció de l’ANC de Palau i Sant Esteve de Palautordera, en l’acte d’hissada de l’estelada que s’ha col·locat a la rotonda del Camí Vell de Sant Celoni, ubicada en el barri del Virgili, El Temple i Ca l’Abril, en el terme municipal de Santa Maria de Palautordera. D’aquesta manera es fa un pas més cap al desig de poder votar el proper 9N. “Tres termes que singularitzen un territori i és així perquè els habitants d’aqauesta zona l’hi ha donat forma i sentit. Amb els anys, amb la nostra acció, el que era una realitat ha passat a ser-ne una altra, no hi ha res immutable”, ha dit Lluís Vila, president de l’Assemblea Territorial de l’ANC.

L’estelada s’ha hissat com un símbol d’una voluntat ferma i decidida de llibertat i, per això ara és l’hora que l’aa de Setembre “esdevingui la manifestació més massiva de la història del nostre país mostrada al món”. Vila també ha afegit que es referma el compromís amb el país i anima a participar els veïns a fer possible aquesta revolució democràtica “Sí, ara és l’hora que com a voluntaris tota petita acció que realitzem amb els amics, familiars i veïns esdevindrà clau per fer que el sí sí guanyi el 9 de Novembre”.

El president de l’AT de Palau i Sant Esteve ha acabat amb unes paraules de Carme Forcadell recordant que queden menys de quatre mesos per la consulta i per fer allò que fa anys que desitgem amb passió i al qual tant de temps s’hi ha dedicat.

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 3 =