Fins el dia 23 d’abril es pot visitar a la sala d’actes de l’Esplai de la Gent Gran de Santa Maria de Palautordera l’exposició “I si te les toques?”. És una exposició fotogràfica que recull imatges de diferents persones, algunes d’elles que passen o han passat pel tràngol de lluitar contra un càncer de mama, en què els protagonistes són els pits i que té la finalitat de transmetre, mitjançant les imatges, la importància de l’auto exploració com a prevenció del càncer de mama.  De conèixer el nostre cos com a forma de cura, de conèixer la nostra anatomia i configuració del propi cos per poder adonar-nos de qualsevol canvi en la consistència, en la secreció o en la simetria de les mames.

Es poden veure 30 imatges que són 30 vivències. Els autors i autores de les fotografies són Joaquim Cabeza, Carles Diaz, Toni Fuentes, Carmen Gámiz, Eva Giménez, Sisi López, Lluís Puig, Miquel Moreno, José Ramos i Jordi Vallicrosa.

Aquest projecte fotogràfic serà itinerant per diversos municipis del Vallès Oriental i la iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, d’Oncovallès-Fundació privada d’Ajuda Oncològica de Granollers i del CAP de Santa Maria de Palautordera.

Comparteix...

Deixa un comentari

nou − 8 =