El 28 d’abril acabaran les sessions d’anglès per adults que ha organitzat ICV de Sant Celoni. Des de fa tres anys ICV SantCeloni-La Batllòria organitza i financia sessions de converses en anglès per adults a l’Hotel Suís de Sant Celoni, que hi posa l’espai. L’activitat va començar amb un grup de persones interessades en practicar l’anglès i es reunien per parlar de temes ben diversos ja fossin d’actualitat o no, veient alguna pel·lícula o simplement jugant a algun joc de taula i, un cop al mes portaven un professor nadiu per guiar-los.

En aquesta tercera temporada, començada el desembre passat, ha tingut la particularitat de comptar en cada sessió amb un professor d’anglès que ha guiat i corregit els participants. Es tracta de sessions lliures, gratuïtes i l’únic que es demana als participants és que siguin adults i tinguin ganes de passar una bona estona parlant en anglès. L’activitat ha tingut lloc els divendres de cada setmana entre les set i les nou del vespre.
Fonts d’ICV han assenyalat que es vol que l’activitat tingui continuïtat i la tardor vinent començar una nova temporada i manifesten la seva disponibilitat a participar i col·laborar en qualsevol iniciativa en aquest sentit, alhora que agraeixen la col·laboració que els ha ofert l’Hotel Suís.

Comparteix...

Deixa un comentari

14 + 18 =