La majoria d’autocars que ha portat milers de catalans a la manifestació independentista de Brussel·les que ha tingut lloc aquest migdia a la capital comunitària ja estan tornant cap a casa. Un èxit de participació que la policia belga ha xifrat en 45.000 assistents i que han considerat la marxa “Europe Wake Up. Democracy for Catalonia“, com una de les manifestacions no belgues més nombroses de tota la història. Una nova demostració de força que ha volgut deixar un missatge clar a les institucions europeees pel seu suport  al president espanyol Mariano Rajoy “Així no”.

I entre els milers de catalans més de dos-cents són de Sant Celoni que com tots han anat a la capital belga reclamant la llibertat dels presos polítics. Del pas dels celonins i celonines per Brussel·les n’han quedat algunes imatges, també la de Mau, el gegantó de Sant Celoni.

Precisament, el gegantó Mau és la imatge del projecte “Un camí per la llibertat que ha impulsat Jordi Deumal. Després de la manifestació ha dit que “És molt , molt gran el que he viscut durant tots aquests dies. Caminar amb el gegantó per fer reflexionar a les persones que la LLIBERTAT  no es pot treure injustament a ningú així com així, sigui qui sigui, crec que ha fet reflexionar a molta gent. Us puc asegurar que tothom sap a on és Sant Celoni. Només tinc paraules d’agraïment per tothom, estar tan ben acompanyat i sentir-te tan estimat et deixa sense paraules. Com sempre només em resta dir el SOU MOLT GRANS”.
 

Comparteix...

Deixa un comentari

14 − un =